Later dit jaar Later dit jaar

Jeugdmuziekdagen

De Jeugdmuziekdagen zijn bedoeld voor kinderen tussen 7 en 15 jaar. Drie dagen wordt er gewerkt aan eenvoudige kerkmuziek die ingepast wordt in de afsluitende vespers aan het eind van deze muziekdagen. De muziek wordt ieder jaar gekozen rond een bepaald thema, bijvoorbeeld: doop, psalmen, bijbelse personen, liturgische onderdelen, plaatsen in de Bijbel. Muziek die niet direct binnen de liturgie van de vespers te plaatsen is, wordt uitgevoerd in een concertant ‘voorprogramma’. Het blijkt iedere keer weer mogelijk te zijn tot aan 3-stemmige koormuziek goed uit te voeren, vaak met instrumentale begeleiding.

De Jeugdmuziekdagen van 2018 worden gehouden van 10 t/m 12 mei in het Koetshuis (Paasheuvel), Grote Bunteweg 11-13, 8071 TC  Nunspeet. De muzikale leiding berust bij Els Hermanides en Lydia Liefting. Kosten: € 85,-- per persoon.
Het concert met afsluitende vespers wordt gehouden op zaterdag 12 mei, om 15.00 uur in de Lutherse kerk, Koestraat 4 te Zwolle.
Informatie en aanmelding:


 

terug
 
 
Geslaagde dorpsmarkt Enspijk
Lees verder: Wie zijn wij-Kerkbeheer.
 
Moldavië 2018
POZM-POZA gaan weer naar Moldavië, hun laatste actie is op 27 mei (Jeugd-Specials)
 
Talenten gezocht!
De kerkenraad is naarstig op zoek naar talenten.
Er zijn een aantal vacatures ontstaan  binnen onze gemeente, in de kerkenraad, maar ook daarbuiten, zoals een ouderling en iemand die het paasontbijt coördineert.
  meer
 
Behoefte aan een gesprek?
We willen een (t)huis bieden. Dat betekent ook: omzien naar elkaar, openstaan voor elkaar, elkaar opzoeken. Lees verder onder Wie zijn wij?-Pastoraat of stuur een mail naar
 
 
Trouwen?
Zijn er trouwplannen? Denk ook op tijd aan kerkgebouw en dominee.
  meer
 
Dopen?
Een kindje geboren? Laat het ons weten, zeker als je het kindje wilt laten dopen.
  meer
 
Privacy
Voor de Privacyverklaring van de Protetstantse Gemeente Deil - Enspijk: privacyverklaring
 
ANBI
Bekijk de ANBI gegevens van onze diaconie (goedgekeurd tijdens de kerkenraadsvergadering van 11 mei 2017)
Bekijk de ANBI gegevens van onze gemeente (goedgekeurd tijdens de kerkenraadsvergadering van 1 juni 2017)
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.